Siekdami pagerinti Jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. „cookies“),
kuriuos galite bet kada atšaukti. Plačiau
Sutinku

Asmenukių lazda Sponge Selfie stick T. Bluetooth

Selfie stick T 6

Prekių pristatymo būdai ir kaina

16,90 €

Apie prekę

Nuotraukų ar video darymas dar niekada nebuvo toks lengvas! Asmenukių lazda – tai puikus būdas įamžinti ne tik save, bet ir savo draugus nesikreipiant pagalbos į praeivius, nelakstant ir neužstatinėjant  laikmačio ar neprarandant draugų kadre.  Puikiai tinka keliaujantiems, stovyklaujantiems, kopiantiems į kalnus, gulintiems paplūdimyje, pramogaujantiems ar tiesiog darantiems video dienoraštį.

  • Lazdos ilgis yra reguliuojamas (20 – 102 cm);
  • Palaiko visus mobiliųjų telefono gamintojų telefonus;
  • Lengva, su patogia neslystančia rankena, neužima daug vietos;
  • Medžiaga: nerūdijantis plienas;
  • Maksimali keliamoji galia iki 500 g;
  • Dėžutėje: asmenukių lazda, universalus telefoninis laikiklis.

Naudojimas: Pajunkite laidą  esantį lazdoje į išmaniojo telefono ausinių lizdą  ir fotografuokite ar filmuokite tiesiog nuspaudę mygtuką esantį lazdoje.

Selfie Stick T yra “Bluetooth” asmenukių lazda ir trikojis viename. Jis puikiai tinka video, “time lapse”, grupinėms nuotraukoms ir video skambučiams. Ši lazda padaryta iš atsparaus aliuminio, jos ilgis siekia iki 98 cm ir tai leis jums daryti nuotraukas iš skirtingų kampų.

Trikojis leis jums pastatyti kamerą arba mobilųjį telefoną tinkamoje pozicijoje. Jį lengva nuimti nuo asmenukių lazdos ir naudoti atskirai.

Nuotolinio fotografavimo mygtukas yra tinkamas iOS ir Android telefonų naudotojams. Selfie Stick T gali būti valdomas iki 10 m atstumu nuotolinio pultelio pagalba arba laikant ją rankoje kaip sandartinę asmenukių lazdą.

GoPro ir kitos kameros
Selfie Stick T yra tobulas kelionės draugas GoPro naudotojams ir keliautojams su kitokiomis kameromis arba telefonais. Dokumentuoti apsilankymą Bahamuose arba pas močiutę niekada nebuvo toks lengvas!